A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

Verhuur
Verhuur
Groepen Verhuur Nieuws Lid worden

Verhuur

Scouting ’t Jagertje te Hulst is een grote scoutingroep met ruim 300 leden en een prachtige eigen accommodatie, die bestaat uit een groot gebouw en een prachtig bos. Wekelijks wordt het gebouw en het terrein gebruikt door de eigen leden en leiding. Omdat onderhoud en vaste lasten door de eigen leden niet helemaal betaald kunnen worden heeft het bestuur in het verleden besloten onze accommodatie ook te verhuren.

Het gebouw is geschikt voor opvang van grote groepen. Niet enkel kunnen huurders gebruik maken van de slaapzalen in het gebouw, ook op het terrein is het mogelijk te overnachten in tenten. Daarnaast is onze voorziening uitermate geschikt voor kleinere groepen jongeren zoals scoutinggroepen, leerlingen/studenten of jeugdclubs.

Het bos is uitermate geschikt voor het spelen van een natuurspel, het bouwen van hutten en andere spelvormen. Een deel van het terrein is ook geschikt voor sportactiviteiten zoals voetbal. Ook het maken van een traditioneel kampvuur op de grote kampvuurcirkel is toegestaan. Wel natuurlijk nog even het bos in om hout te sprokkelen…

In de directe omgeving vinden we het historische Hulst, een vestingstad met een volledig omcirkelde binnenstad met wallen. In Hulst is ook een overdekt zwembad.En in de wat verdere omgeving vinden we de steden Gent en Antwerpen. Ook het prachtige natuurgebied Het Verdronken Land van Saeftinghe, een gigantisch waddengebied, is met een gids te bezoeken ( wel natuurlijk rekening houden met vieze kleren door de slik!)

Een prima locatie voor een weekje ertussenuit dus!

Voor informatie over de verhuur of voor reserveringen stuur een mail naar dhr. Stallaart:
albert@stallaart.nl

Voor meer informatie klik op een van de onderstaande links:
gebouw en terrein
fotos verhuur 
afspraken en reglementen
lokatie en adressen
prijzen
 

Verhuurkalender

Activiteiten

No upcoming events found.

Nieuws

NL Doet

Op zaterdag 11 maart 2017 gaan we in het kader van NL DOET met zijn allen klussen/schilderen en schoonmaken aan ons gebouw.
Lees meer

met de bevers naar de bakker!

met de bevers naar de bakker als prijs van Cas met de kerstactie!
Lees meer

Foto's

Bekijk meer