A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

Welpen
Welpen
Groepen Verhuur Nieuws Lid worden

Welpen

(Toekomstige) Welp:                                                                                                     

 Hallo,

dus jij wilt weten wat de welpen inhoudt? De welpen van scouting ’t Jagertje Hulst komen elke zaterdag middag bijeen om samen met de dieren van de jungle. De groep wordt geleid door Akela de wolf, Chil de wou, Kaa de slang en Bagheera de zwarte panter en soms komen ook andere jungle dieren met de welpen spelen of ze juist iets belangrijks leren. Verder beleven wij elke zaterdag middag spannende, leuke, creatieve en leerzame avonturen. Tijdens deze avonturen leren de welpen van de jungledieren, dingen zoals samen binnen spelen of bij ons in de jungle, koken, sporen zoeken, knopen leggen, je omgeving verkennen en creatieve dingen zoals hutten bouwen tot aan maskers maken van papier-maché of gewoon leuk samen spellen spelen. Bij sommige avonturen zijn zelfs insignes te verdienen, dit zijn bewijzen die laten zien wat voor speciale dingen je allemaal al hebt geleerd van de jungledieren. Deze staan ook heel stoer op jou eigen scouting trui/shirt.

 Hopelijk zien we jou eens een keertje in onze jungle verschijnen!

 Gegroet,

De jungledieren
 
Informatie voor de ouders:
 
Beste ouder(s)/verzorger(s),

De welpen bij Scouting ’t Jagertje uit Hulst zijn een officieel onderdeel van Scouting Nederland en bestaat uit jongens in de leeftijdscategorie van 7-11 jaar. Bij onze welpen besteden wij ruim aandacht naar de groei en ontwikkeling van uw kind.

Bij ons staan o.a. respect voor elkaar, teamspirit en de algemene ontwikkeling hoog in het vaandel. Om dit goed over te kunnen brengen op onze leden draaien alle welpen in heel Nederland volgens het Jungle Boek thema.

Af en toe draaien wij ook in een alternatief programma om bijvoorbeeld grote en belangrijke gebeurtenissen uit het (wereld)nieuws onder de aandacht te brengen.
Mede door interacties met andere leeftijdsgenoten zal uw kind niet alleen van ons leren maar ook van de andere welpen in de vorm van spelletjes en projecten.

Lijkt u dit iets voor uw kind en heeft u interesse? Neemt dan contact op met de ledenadministratie

Groet,

Het welpen leidingteam scouting ’t Jagertje Hulst


Activiteitenkalender

Juni 2019
ZoMaDiWoDoVrZa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425
26
272829
30      

Reacties

Gravatar
Nathalie Delforge

Sun, Nov, 2016

hoi Gianni is gisteren bij jullie wezen kijken op de scouting. hij vind het helemaal super!hij wil er heel graag op hij is al ingeschreven bij jullie maar voor een stukje en we hebben ook nog niet betaald,omdat mijn mailbox niet werkt wou ik vragen of jullie het inschrijfformulier wil doormailen? dan kunnen wij het allemaal in orde maken van de kosten enzo...alvast bedankt groetjes nathalie

Gravatar
Chantal De Rechter

Mon, Sep, 2015

Goede avond, René wil graag komen naar de scouting. Hij is 7 jaar. geboren 21 juli 2008. Ook heeft hij een vriendje Nick. Hij wil ook graag komen naar de welpen. ook 7 jaar. Wij waren komen kijken zaterdag maar jullie waren er niet. Is er plaats voor de jongens? Dan komen we zaterdag 19 september langs. Groetjes Fam. Thiron.

Verstuur een reactie

Activiteiten

No upcoming events found.

Nieuws

NL Doet

Op zaterdag 11 maart 2017 gaan we in het kader van NL DOET met zijn allen klussen/schilderen en schoonmaken aan ons gebouw.
Lees meer

met de bevers naar de bakker!

met de bevers naar de bakker als prijs van Cas met de kerstactie!
Lees meer

Foto's

Bekijk meer