A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

Pivo's
Pivo's
Groepen Verhuur Nieuws Lid worden

Pivo's

De Pivo's
 

De Pivo's is het oudste onderdeel op 't jagertje. Wij draaien elke vrijdag avond. Tijdens onze bijeenkomsten doen we de meest uiteenlopende dingen zoals werken aan projecten, helpen bij andere onderdelen hun weekend, het spelen van leuke spelletjes (Grip op je Dip) Maar bovenalles is het vooral heel erg gezellig.

Het jaar 2017 staat vooral in het teken van de voorbereiding op ons kamp. Het belooft een uniek kamp te worden omdat de Zwarte Cross gaan verblijden met onze aanwezigheid.Omdat we toch wel bang zijn voor de taal barrière zijn we vollop aan het oefenen in het achterhoeks. Het is namelijk van groot belang dat ze het verschil weten tussen Brommers kiek'n en Brommers kijken.  Het één sluit het ander niet uit maar toch kunnen de verwachtingen anders zijn. Kortom het belooft nog wat dat Zwarte Cross Kamp.

We zijn nog altijd op zoek naar mooie acties waarbij we tegen een schappelijke vergoeding ons kunnen inzetten om zo ons kamp te kunnen bekostigen. Dus heb je iets waarbij je denkt daar kan ik de pivo's voor gebruiken. Twijfel niet en neem contact op.

 

De komende tijd staat er voor de pivo's het volgende op het programma:
• Carnaval 2017, met als hoogte punt de gardarobe actie tijdens Scheerders. (Komt allen je jas ophangen!)
• RSP weekend 
• 

Reacties

Er zijn geen reacties.

Verstuur een reactie

Activiteiten

No upcoming events found.

Nieuws

NL Doet

Op zaterdag 11 maart 2017 gaan we in het kader van NL DOET met zijn allen klussen/schilderen en schoonmaken aan ons gebouw.
Lees meer

met de bevers naar de bakker!

met de bevers naar de bakker als prijs van Cas met de kerstactie!
Lees meer

Foto's

Bekijk meer